Βρήκαν το φονιά πατέρα και βρέφους

Βρήκαν το φονιά πατέρα και βρέφους

Επτά μέλη σπείρας επικίνδυνων κακοποιών συνέλαβε η αστυνομία στη Μεσσηνία. Ανάμεσά τους και ο δολοφόνος του πατέρα και του δίχρονου παιδιού του πριν λίγο καιρό

Συνελήφθησαν οι φυσικοί αυτουργοί αλλά και ο εκτελεστής της στυγερής δολοφονίας του μικρού δίχρονου στη Μεσσηνία και του πατέρα του.

Πρόκειται για έξι Έλληνες και έναν Αλβανό, ο οποίος και είναι πιθανότατα ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με τον εκτελεστή και συμπατριώτη του, εκτιμάται για δοσοληψίες ναρκωτικών ουσιών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον δόθηκε η εντολή στον Αλβανό εκτελεστή να σκοτώσει το θύμα.

Τώρα, δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον ακριβώς λόγο ο άνθρωπος αυτός δολοφόνησε και το δίχρονο παιδί, το οποίο ήταν στο αυτοκίνητο.

Η ΕΛΑΣ μπόρεσε να φτάσει στα ίχνη του, καθώς και των φυσικών αυτουργών, χάρη στην τελευταία κλήση του θύματος με τους δράστες, οπότε και κλείστηκε το ραντεβού.

Μέσω αυτοί οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τη φωνή στο τηλέφωνο και να τους ανακαλύψουν.

Όσο για τους εντολείς του φονιά, αυτοί είναι μία συμμορία η οποία είχε απλώσει τα δίχτυα της σε όλη τη Μεσσηνία και η “ειδικότητά της” ήταν οι εκβιασμοί, η προστασία νυχτερινών καταστημάτων και η διακίνηση ναρκωτικών.

Το εξαιρετικό γεγονός στην όλη υπόθεση της εξιχνίασης είναι πως ο κύριος φυσικός αυτουργός είναι ένας Έλληνας πολλάκις καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών και δη ηρωίνης.

Μάλιστα, φέρεται να είχε τον άτυπο τίτλο “βαρώνος της ηρωίνης”, ενώ ήταν πυγμάχος, ζούσε για κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ και είχε παίξει και σε ταινίες με τον Τσακ Νόρις ως κομπάρσος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα