Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Νέο χτύπημα των ληστών των χρηματοκιβωτίων, αυτή την φορά στην Elbisco, στην Γλύφα Χαλκίδας

Νέο χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων σήμερα τα ξημερώματα, (αν ήταν οι ίδιοι και όχι μιμητές τους), αυτή την φορά στην βιομηχανία μπισκότων Elbisco, λίγο έξω από την Χαλκίδα, στην περιοχή της Γλύφας.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα, τέσσερις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες Full Face, εισήλθαν στο προαύλιο της επιχείρησης, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού τον 46χρονο φύλακα και τον έδεσαν και στην συνέχεια εισήλθαν στους χώρους των γραφείων.

Μετά από αρκετή ώρα εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που πρόσφατα είχε προμηθευτεί η επιχείρηση το οποίο όμως ήταν άδειο, ενώ πριν φύγουν οι ληστές, αφαίρεσαν και από τον φύλακα 160 ευρώ που είχε στις τσέπες του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι, κατά την περιγραφή του φύλακα.

Και σε αυτή την περίπτωση, παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πονοκέφαλος για την Ασφάλεια οι ληστές των θυρίδων και των χρηματοκιβωτίων

Εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Apivita

SHARE:

24Media Network