Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: “Άδικη η απόφαση, δεν θέλω να ζήσω” λέει η χήρα

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: “Άδικη η απόφαση, δεν θέλω να ζήσω” λέει η χήρα
cretalive.gr

Η 39χρονη βουλγαρικής καταγωγής καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της στη Σητεία.

H 39χρονη χήρα του καρδιολόγου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη καταδικάστηκε, χθες, σε ισόβια κάθειρξη ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του άντρα της. Μέσα από τη φυλακή μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ξεσπά σε λυγμούς και κάνει λόγο για «άδικη απόφαση» του δικαστηρίου. Παράλληλα, εκφράζει την αγωνία της για τον 6χρονο γιο της, καθώς θα τον αποχωριστεί για όσο μείνει στο κελί της.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Με έχει πειράξει η άδικη απόφαση που βγήκε. Δε σεβάστηκε κανείς το παιδάκι μου» λέει, την ώρα που το δικαστήριο δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

«Δε θέλω να ζήσω» λέει με απόγνωση , επαναλαμβάνοντας ότι δεν πίστευε ποτέ πως ο 37χρονος εραστής της θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον άντρα της.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν η μητέρα και ο αδελφός της “μαύρης” χήρας, καθώς αποφάσισαν να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της ψευδορκίας της μητέρας της 39χρονης και τυχόν συμμετοχή του αδελφού της στη δολοφονία του καρδιολόγου, υπό τη μορφή της συνέργειας.

«Έμπλεξαν τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Δεν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν καν καλά ελληνικά και δεν καταλάβαιναν. Ο αδελφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά» είπε η χήρα του καρδιολόγου.

“Το παιδί είναι του καρδιολόγου”

Η ίδια επιμένει ότι το παιδί είναι του άντρα της, παρόλο που η οικογένεια του καρδιολόγου αμφισβητεί την πατρότητα. Κλαίγοντας είπε πως όταν είπε στον γιο της ότι θα πρέπει να φύγει για δουλειά και θα λείψει αρκετό καιρό, το αγοράκι διαλύθηκε και ότι έχει σταματήσει πια να μιλά.

Ο γαμπρός του καρδιολόγου επιμένει να αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού και μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι δε θα το έπαιρνε να το μεγαλώσει, παρόλο που το αγαπάει όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Φοβούμενος τον οικογενειακό περίγυρο του παιδιού (από την πλευρά της μητέρας), ανησυχεί κατ’ επέκταση και για την ακεραιότητα της δικής του οικογένειας.

Τέλος, η χήρα παραδέχεται ότι είχε πολλά προβλήματα με τον άντρα της, αλλά τον αγαπούσε πολύ, όπως ισχυρίζεται «Προσπαθούσα γι’ αυτή τη σχέση. Αν θέλαμε να χωρίσουμε, θα είχαμε χωρίσει μια χαρά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα