Υπόθεση Γιακουμάκη: Ενδείξεις για αυτοκτονία. Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ενδείξεις για αυτοκτονία. Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (EUROKINISSI) Eurokinissi

Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του 20χρονου φοιτητή. Εναγωνίως αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου του

Φως στα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/03) σε περιοχή της Ανατολής κοντά στη Γαλακτοκομική σχολή, όπου φοιτούσε, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός, επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

Λόγω των τοπογραφικών χαρακτηριστικών του σημείου που βρέθηκε το πτώμα (βλάστηση και βαλτώδες περιβάλλον), ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα αίτια του θανάτου. Ωστόσο από την μακροσκοπική εξέταση, προκύπτουν συμπεράσματα που οδηγούν περισσότερο στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Στο σημείο που βρέθηκε ο άτυχος νέος, έχουν φθάσει κλιμάκια αξιωματικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι για τουλάχιστον δύο ημέρες θα ερευνήσουν την περιοχή για τον εντοπισμό αντικειμένων, δειγμάτων αίματος και DNA και εντυπωμάτων παπουτσιών

Το μαχαίρι, μεταφέρθηκε άμεσα στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξερευνηθεί για DNA και αποτυπώματα.

Να σημειωθεί ότι η νεκροτομή θα ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ίσως έχουμε μια πρώτη εικόνα της κατάστασης μέχρι το βράδυ.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ, epirusgate.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα