Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αποζημίωση "μαμούθ" ζητά η μητέρα του

Ο Μάριος Παπαγεωργίου

Η μητέρα του νεαρού που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας, ακόμα δεν γνωρίζει πού έχει ταφεί το παιδί της, καθώς οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ομολογήσει. Πού σκοπεύει να διαθέσει τα χρήματα.

Αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου από τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της, τη σύζυγό του κι έναν ακόμα κατηγορούμενο.

Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μάριου, η μητέρα του συνεχίζει να ζει ένα μαρτύριο, αφού οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ομολογήσει πού έχουν θάψει το παιδί της. Προσέφυγε λοιπόν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αξιώνοντας την αποζημίωση αυτή για ηθική βλάβη που έχει υποστεί από τις πράξεις τους.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Νίκο Ρουσόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star Channel τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών.

Πρωτόδικα, ο 76χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης, έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 23 ετών για ανθρωποκτονία, σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Η σύζυγός του καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Οι απειλές κατά της Αγγελικής Νικολούλη

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία, μάρτυρες καταθέτουν για πρώτη φορά

Δολοφονία Μ. Παπαγεωργίου: "Μόνο ο κατηγορούμενος ξέρει που είναι η σορός"

24Media Network