Ζευγάρι κακοποίησε την 17χρονη κόρη του γιατί δεν δεχόταν να παντρευτεί μεγαλύτερό της

Ζευγάρι κακοποίησε την 17χρονη κόρη του γιατί δεν δεχόταν να παντρευτεί μεγαλύτερό της
Κακοποίηση Shutterstock

Η μητέρα και ο πατριός 17χρονης συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών. Προσπαθούσαν να της επιβάλουν να παντρευτεί έναν 40χρονο ομοεθνή τους.

Έναν πραγματικό εφιάλτη αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μία 17χρονη από το Ιράκ, στο διαμέρισμα που ζούσε στην Κυψέλη, με την 47χρονη μητέρα της και τον 53χρονο πατριό της.

Ύστερα από σχετική καταγγελία στην Άμεση Δράση, ο εφιάλτης της έλαβε τέλος και οι κηδεμόνες της συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατριός της προσπαθούσαν δια της βίας να της επιβάλλουν να παντρευτεί έναν 40χρονο ομοεθνή τους και φίλο του πατριού.

Εκείνη αρνήθηκε, την πέταξαν στο κρεβάτι και προχώρησαν στον άγριο ξυλοδαρμό της, μέχρι που στο διαμέρισμα κλήθηκε και έφτασε η Αστυνομία.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και θα δοθεί σε δομή φιλοξενίας για την ασφαλή διαμονή της, ενώ η μητέρα της και πατριός της θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα