Εγνατία: 65χρονος πήγαινε ανάποδα, του κάναν σήμα και τους χαιρετούσε

Εγνατία: 65χρονος πήγαινε ανάποδα, του κάναν σήμα και τους χαιρετούσε

Αναστάτωση στην Εγνατία Οδό. 65χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στον κόμβο της Κουλούρας.

Χάρη στην καλή τύχη και στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα όταν οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στο τμήμα της Εγνατίας οδού μεταξύ κόμβου Κουλούρας και κόμβου Νησελίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ο 65χρονος οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου μπήκε στην Εγνατία οδό από τον κόμβο της Κουλούρας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκης, αλλά στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα αναφέρεται ότι στα σήματα οδηγών, αλλά και της αστυνομίας, αντιδρούσε χαιρετώντας!!!!

ADVERTISING

Μόλις αναφέρθηκε το γεγονός σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή από διαφορετικές κατευθύνσεις και προσωρινά έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στο κόμβο Νησελίου για την αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης με τον αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο. Τελικά τα περιπολικά ακινητοποίησαν το αντίθετα κινούμενο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, 65 ετών, κάτοικος Κουλούρας.

Πηγή: 

verianet.gr

SHARE:

24Media Network