Είπαν ‘καραγκιόζη’ τον Ορέστη Τσανγκ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Είπαν ‘καραγκιόζη’ τον Ορέστη Τσανγκ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

"Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή;", ακούστηκε για την παρουσία του πρώην παίχτη του Survivor (Vid)

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, με αφορμή την παρουσία του παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ στη συνέντευξη Τύπου για τον Τουρισμό.

«Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε έναν αιρετό, έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβαρλής, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου Γιούλης Ρανέλλα, η οποία υπερασπίστηκε τον παίκτη, καθώς όπως ανέφερε είναι από την Τριανδρία.

Ο κ. Αβαρλής κάλεσε δε τον κ. Πέγκα να τοποθετηθεί. «Εμένα φώναξε ο κ. Πέγκας, ε, όχι βέβαια. Ξεφτίλα, αλλά όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με τους Ψινάκιδες και με Γαβαλά, ε τότε δικαιολογούνται όλα αυτά του κ. Πέγκα».

Για ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, σημειώνοντας πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι. Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία με τον Ορέστη Τσανγκ, ανέφερε όμως ότι η πόρτα του δήμου είναι ανοιχτή στον καθένα που θέλει να βοηθήσει. Αναφορικά με την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι παραβρέθηκε μόνος του.

Δείτε το περιστατικό παρακάτω:

Βίντεο: voriamedia

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα