Πρεσβεία Σερβίας: 23χρονος πήδηξε την περίφραξη κι απειλούσε με μαχαίρι

Πρεσβεία Σερβίας: 23χρονος πήδηξε την περίφραξη κι απειλούσε με μαχαίρι

Οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας ένας μεθυσμένος άνδρας, ο οποίος τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από ένα περίεργο περιστατικό εισβολής ενόπλου με μαχαίρι στο προαύλιο της Πρεσβείας της Σερβίας 106.

Ο 23χρονος άντρας σερβικής υπηκοότητας πήδηξε την περίφραξη, εισήλθε στο προαύλιο και παρέμεινε εκεί φωνάζοντας ακατάληπτες φράσεις. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο νεαρός είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Σε καμία χρονική στιγμή δεν κινδύνευσε κάποιος άνθρωπος της Πρεσβείας αφού ο δράστης παρέμεινε στο προαύλιο και στον μόνο που έστρεψε εναντίον το μικρό μαχαίρι κουζίνας που κρατούσε, ήταν στον εαυτό του, απειλώντας να αυτοτραυματιστεί.

Στον χώρο έφτασε σύντομα διαπραγματευτής της Αστυνομίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μετά από διαπραγματεύσεις και τραβώντας ο διαπραγματευτής την προσοχή του δράστη, μετά τις 11 το πρωί, ομάδα αστυνομικών τον αφόπλισε, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε, χωρίς να προβάλει αντίσταση ο δράστης και ουσιαστικά παραδόθηκε.

Σημειώνεται ότι στο φυλάκιο δεν υπήρχε σήμερα αστυνομικός καθώς στην Πρεσβεία της Σερβίας υπάρχει φρουρός μόνο τις πρωινές ώρες τις καθημερινές και όχι τα Σαββατοκύριακα και τις ώρες και ημέρες που είναι κλειστή η Πρεσβεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ για να εξεταστεί και να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι της πράξης του και βεβαίως θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και εν συνεχεία στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα