Κακοκαιρία “Τηλέμαχος”: Έκλεισε η Αθηνών – Λαμίας. Διακοπή κυκλοφορίας σε Καισαριανή και Υμηττό

Κακοκαιρία “Τηλέμαχος”: Έκλεισε η Αθηνών – Λαμίας. Διακοπή κυκλοφορίας σε Καισαριανή και Υμηττό
Χιονόπτωση στην Εθνική Οδό Eurokinissi

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει η χιονόπτωση. Από τις πρώτες πρωινές ώρες διεκόπη στη εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από το ύψος της Καλυφτάκη στην Κηφισιά. Σε ποια άλλα σημεία του λεκανοπεδίου έχει διακοπεί.

Έκλεισε για αρκετή ώρα το πρωί της Τρίτης εξαιτίας της χιονόπτωσης η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας περίπου στις 8.20 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων , στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης, ενώ σταδιακά αναμένεται να ομαλοποιηθεί τελείως η κατάσταση.

Ωστόσο, κλειστή είναι η λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή αλλά και ο δρόμος προς Υμηττό.

Αναλυτικότερα:

– στην Καισαριανή, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή·

– επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα. Σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία έχουν μεταβεί μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας, που καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Η κατάσταση σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας

https://www.news247.gr/download/2868//506000/kairikanew.pdf

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα