Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην κάλπη 101 ετών αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην κάλπη 101 ετών αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην κάλπη 101 ετών αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης facebook @Christos Fwtiadis

Η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, Άννα Κατσούλη, 101 ετών έδωσε το "παρών" στο εκλογικό κέντρο Πειραιά. Την υποδέχτηκαν με λουλούδια και χειροκροτήματα.

Πάνω από 120.000 πολίτες έχουν συρρεύσει στις κάλπες για την ανάδειξης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας προοπτική για να φθάσει η συμμετοχή στις 150 χιλιάδες ή και ακόμη παραπάνω.

Το “παρών” στο εκλογικό κέντρο Πειραιά έδωσε και η κ. Άννα Κατσούλη αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και 101 ετών.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο υποδέχτηκαν τη γυναίκα που είχε καταδικαστεί δύο φορές σε θάνατο με λουλούδια και χειροκροτήματα. Μεταξύ αυτών ο Θοδωρής Δρίτσας και η Ελένη Σταματάκη.

Το «φράγμα» του 6ψήφιου αριθμού συμμετοχής, με βάση τα στοιχεία από τα 1000 εκλογικά κέντρα της χώρας φέρεται να ξεπεράστηκε γύρω στις 5 το απόγευμα. Πράγμα που σημαίνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένουν ακόμη το … «απογευματινό» κύμα των ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν για τον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που προσέρχονται στην εκλογική διαδικασία δόθηκε παράταση της ψηφοφορίας τουλάχιστον για μία ώρα, αφού ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τις κάλπες να κλείνουν στις 20.00 το βράδυ.

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του, αφού –θυμίζουμε- οι ψηφοφόροι που προσέρχονται μπορούν την ίδια στιγμή να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους και να ψηφίσουν στην κάλπη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης το ποιοτικό στοιχείο που ήδη καταγράφεται είναι το ότι τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερδιπλάσια από αυτά που ήδη υπήρχαν με την αναλογία παλιών και νέων μελών να είναι 1 προς 2.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα