Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική: Οικογένεια Σέρβων οι επιβάτες - Σοβαρότερα τραυματίστηκε η 4χρονη κόρη

Έκρηξη σε ταχύπλοο στη Χαλκιδική
Έκρηξη σε ταχύπλοο στη Χαλκιδική VORIA.GR

Οικογένεια Σέρβων οι επιβάτες του ταχύπλοου στο οποίο εκδηλώθηκε έκρηξη. Η μητέρα και οι κόρες πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το σκάφος, ενώ ο πατέρας το οδήγησε στην ακτή. Μεταφέρθηκαν όλοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η 4χρονη φέρει τραύματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα, ενώ η μητέρα και η 14χρονη κόρη ελαφριά εγκαύματα.

Οικογένεια Σέρβων είναι οι επιβάτες του ταχύπλοου σκάφους στο οποίο εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι έκρηξη στη μηχανή με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών, πρόκειται για τους γονείς και τις τρεις ανήλικες θυγατέρες τους. Μητέρα και κόρες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο σκάφος πέφτοντας στη θάλασσα, ενώ ο χειριστής πατέρας κατάφερε και το οδήγησε στην ακτή.

ADVERTISING
Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική
Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική VORIA.GR

Όλοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκαν από τους γιατρούς. Πιο σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση ενός κοριτσιού, που σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΕΚΑΒ είναι 4 ετών (και όχι 8 όπως έλεγε η πρώτη πληροφόρηση) και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα.

Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική
Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική VORIA.GR

Στο μεταξύ, πάντα κατά το ΕΚΑΒ, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, με την μητέρα και την μεγαλύτερη κόρη (14 ετών) να φέρουν ελαφριά εγκαύματα, χωρίς πάντως η υγεία τους να εμπνέει ανησυχία.

Το Λιμενικό Σώμα ερευνά τα αίτια της έκρηξης στο σερβικής σημαίας σκάφος.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαλκιδική, Έκρηξη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος - Τραυματίστηκε 8χρονο κορίτσι

SHARE:

24Media Network