Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος - Τραυματίστηκε 8χρονο κορίτσι

Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική
Έκρηξη σε σκάφος στη Χαλκιδική VORIA.GR

Στο σκάφος επέβαινε μια οικογένεια με πέντε άτομα. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά.

Έκρηξη στη μηχανή σκάφους τύπου Κρισ Κραφτ, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα, σημειώθηκε στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στη Σιθωνία Χαλκιδικής το μεσημέρι της Κυριακής.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε το 8χρονο κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

ADVERTISING

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από την έκρηξη, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, εκδηλώθηκε φωτιά στο σκάφος, αλλά ευτυχώς ο χειριστής του, πιθανότατα ο πατέρας της 8χρονης, πρόλαβε να το οδηγήσει στην ακτή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά είχε σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, καθώς η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πιο πολυσύχναστες αυτή την περίοδο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαλκιδική, Έκρηξη
SHARE:

24Media Network