Έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη σε λευκή τζάγκουαρ εκδότη εφημερίδας, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας - Στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστική.

Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας που ήταν σταθμευμένο έξω από ταβέρνα σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Αγίας Βαρβάρας 2 και Βύρωνος, στην Αγία Βαρβάρα.

Η έκρηξη σημειώθηκε την στιγμή που ο εκδότης βρισκόταν εντός του εστιατορίου με φιλική του παρέα και από την φωτιά που εκδηλώθηκε, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και της Ασφάλειας, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε και για να διερευνηθούν τα αίτια και τα άτομα που πιθανόν κρύβονται πίσω από το περιστατικό.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία, ένας άγνωστος άντρας που φορούσε γάντια πλησίασε το σταθμευμένο όχημα, φάνηκε να πετάει κάτι και λίγο μετά σημειώθηκε έκρηξη και φωτιά.

Στον χώρο και στο αυτοκίνητο από την πρώτη έρευνα τόσο των αστυνομικών όσο και τον πυροσβεστών δεν βρέθηκαν υπολείμματα κάποιου μηχανισμού, για αυτό τον λόγο το κατεστραμμένο όχημα θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ενδελεχή έλεγχο. Την έρευνα όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα την αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα που ήταν ασφαλισμένη και δεν εξερράγη, έξω από την οικία του εκδότη, στα Βριλήσσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα