Εκτέλεση στη Βούλα: Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό με τα παιδιά της

Εκτέλεση στη Βούλα: Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό με τα παιδιά της
Κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. Ο 46χρονος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31/10) έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. Eurokinissi

Όπως φέρεται η ίδια να είπε, "ποτέ δεν μου είχε πει ότι έχει λόγο να φοβάται. Ποτέ δεν έδειξε ανήσυχος για κάτι. Ποτέ δεν έδειξε φοβισμένος".

Το παρελθόν του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στην Αυστραλία έχουν βάλει στο “μικροσκόπιό” τους οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να καταλήξουν στο πιθανό κίνητρο για την επαγγελματικού τύπου εκτέλεσή του έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, που παραπέμπει σε “συμβόλαιο θανάτου”.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του εξετάζει το μέλλον της εκτός Ελλάδας καθώς σκέφτεται να μεταναστεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, μαζί με τα παιδιά της μετά τη δολοφονία του συζύγου της. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που αναδημοσίευσε αυστραλιανά δημοσιεύματα, η χήρα του Ελληνοαυστραλού φοβάται για τη ζωή της.

Όπως φέρεται η ίδια να είπε, “ποτέ δεν μου είχε πει ότι έχει λόγο να φοβάται. Ποτέ δεν έδειξε ανήσυχος για κάτι. Ποτέ δεν έδειξε φοβισμένος”.

Με την ψυχραιμία και την ακρίβεια ενός καλά εκπαιδευμένου επαγγελματία έδρασε άλλωστε ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή. Είχε και τα δύο χέρια στο πιστόλι με τον σιγαστήρα, άλλαξε γρήγορα θέση για να έχει οπτική επαφή με τον στόχο του, το έκανε με άνεση και εξαφανίστηκε με ταχύτητα, λένε αστυνομικές πηγές.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει με τους συγγενείς Λιβανέζου πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία, ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας και οι συγγενείς του χρέωναν εμπλοκή σε αυτό στον “Αυστραλό”, κάτι που τον ανάγκασε να αναζητήσει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η οικογένεια του συγκεκριμένου Λιβανέζου επιχειρηματία με τον οποίο έγιναν αρχικά φίλοι και συνέταιροι οι δύο άντρες, θεωρείται από τους Αυστραλούς ως η πιο ισχυρή οικογένεια της αυστραλιανής Μαφίας.

Έντονη οικονομική διαφορά που ξέσπασε μεταξύ τους οδήγησε σε ρήξη και σε “συμβόλαιο θανάτου” σε βάρος του “Αυστραλού” και μάλιστα τότε είχε εντοπιστεί ο εκτελεστής που θα το έφερε σε πέρας έχοντας στην κατοχή του οπλισμό και φωτογραφίες του στόχου του.

Ακολούθησε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδελφού του Λιβανέζου συνεταίρου του, κάτι το οποίο αμέσως χρέωσαν τα μέλη της οικογένειας στον Ελληνοαυστραλό και από εκείνο το σημείο και μετά έχει ξεσπάσει μία θυελλώδης βεντέτα μεταξύ τους, που μαζί με τα μπλεξίματα του 46χρονου με τον νόμο στην Αυστραλία, τον οδήγησαν στην φυγή του, στην Ελλάδα. Μάλιστα, τυχαία οι δύο άντρες είχαν βρεθεί στην Μύκονο πριν 8 χρόνια και κόντεψαν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους μέσα σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης του νησιού, κάνοντας το τότε γυαλιά-καρφιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα