Η απάντηση της ΕΛΑΣ στον Δήμο Μούτση για τις "κραυγές στο ΑΤ Εξαρχείων"

Το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων
Το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων EUROKINISSI

Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδοποιός κατήγγειλε, ότι τις πρωινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου από το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων ακούγονταν "κραυγές" και "φοβερό ξύλο".

Απάντηση στον Δήμο Μούτση για τα περί κραυγών και άγριου ξύλου που ακούγονταν από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου, έδωσε με ανάρτησή της στο facebook η ΕΛ.ΑΣ.

"Σχετικά με επώνυμη ανάρτηση του Δήμος Μούτσης και ισχυρισμούς ότι ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τις πρωινές ώρες μεταξύ της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι στα κρατητήρια του Τμήματος υπήρχαν από τις προηγούμενες ημέρες 6 αλλοδαποί κρατούμενοι για διοικητική απέλαση και ένας για ποινική υπόθεση. Οι μόνες φωνές που υπήρξαν και προφανώς καμία σχέση δεν είχαν με βασανιστήρια, ήταν από αλλοδαπό που προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα εκείνη την ημέρα, με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον Εισαγγελέα, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και περιθάλπεται. Καμία προσαγωγή σχετικά με τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων" έγραψε η ΕΛ.ΑΣ.

O γνωστός συνθέτης και τραγουδοποιός έκανε την καταγγελία μέσω facebook, κάνοντας λόγο για "κολαστήριο"., αναφέροντας τα εξής: "ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τόβλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας...!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εξάρχεια, Αστυνομία, Δήμος Μούτσης
SHARE:

24Media Network