Έλενα Ακρίτα: “Ο πρωθυπουργός μάς προσφέρει μια ολιστική ζωή, χωρίς λεφτά. Μην είστε μίζεροι”

Έλενα Ακρίτα: “Ο πρωθυπουργός μάς προσφέρει μια ολιστική ζωή, χωρίς λεφτά. Μην είστε μίζεροι”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Η Έλενα Ακρίτα καλεί τους πολίτες να ακολουθήσουν τις συμβουλές του πρωθυπουργού και να το ζήσουν λίγο πιο ολιστικά.

Η Έλενα Ακρίτα στο 32ο επεισόδιο του Podcast της, σχολιάζει τις συμβουλές του πρωθυπουργού προς τον λαό για μια πιο ολιστική προσέγγιση της ζωής, μιας και κατά τον ίδιο “δεν είναι σημαντικό πόσα λεφτά θα βγάλεις”, αφού στην Ελλάδα “υπάρχει πάντα ένας μηχανισμός υποστήριξης που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη”.

“Μια ολιστική ζωή, μια ολιστική προσέγγιση μάς προσφέρει ο πρωθυπουργός της καρδιάς μας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάς είπε ότι δεν πειράζει και αν δεν έχουμε λεφτά, μπορούμε το θέμα να το δούμε ολιστικά. Μπορεί εσένα να σου έχουν κόψει το ρεύμα και να σαπίζουν τα τρόφιμα και να ζεις μες το σκοτάδι, αλλά θέλω αγάπη μου να το δεις ολιστικά, να αποκτήσεις αυτή τη φιλοσοφία, μην είσαι τσίπης και μίζερος”, είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

“Θα ζεις και χωρίς ρεύμα και χωρίς φαΐ και θα ζεις και στο παγκάκι. Απλά δεν θέλω να είσαι αυτό το χάλι το μαύρο που γκρινιάζει για τα πάντα. Είσαι παράλογος. Ο κ. Μητσοτάκης μάς λέει να αποκτήσουμε έναν φανταστικό φίλο. Να τον λένε όπως θέλετε… Μαζί να ψωνίζετε, να κάνετε φανταστικά ταξίδια, να παίρνετε αυτοκίνητα, να αγοράζετε βίλες, ολιστικά, στη φαντασία σας… Δεν έχουν σημασία, βρε αγάπη μου, τα λεφτά… Παιδιά δεν είμαστε καθόλου καλά…”, κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα