Ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος για μίζα 800.000 ελβετικών φράγκων

Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. Ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι την συζήτηση για την αίτηση αναίρεσης.
Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. Ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι την συζήτηση για την αίτηση αναίρεσης. EUROKINISSI

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την απολογία του πρώην υπουργού αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, ενώ του επέβαλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελευθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στο ανακριτικό γραφείο για μια ακόμη υπόθεση με μίζα, ύψους περίπου 800.000 ελβετικών φράγκων.

Το ποσό αυτό φέρεται να επενδύθηκε σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την απολογία του πρώην υπουργού αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, ενώ του επέβαλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο το οποίο φαινόταν να είναι στο όνομα του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Ωστόσο, ο Νίκος Ζήγρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να «έδειξε» τον πρώην υπουργό και την επίσης κατηγορούμενη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία φέρεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και η Βίκυ Σταμάτη για την υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Εκτός των φυλακών Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος: Στον Κορυδαλλό η Βίκυ Σταμάτη - "Κρυστάλλινη απόφαση" λένε οι δικηγόροι του

ADVERTISING

SHARE: