ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ακης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη

Σταμάτη για Τσοχατζόπουλο: Επικοινωνεί κανονικά και μας στηρίζει

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, τόνισε ότι ο πρώην υπουργός, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον.

Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου

Στη φυλακή καλείται να γυρίσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης της εφετειακής απόφασης για το μαύρο πολιτικό χρήμα. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ακόμα δύο καταδικασθέντες καλούνται να επιστρέψουν στη φυλακή.

Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη

Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη: Καλούνται να καταβάλουν 300.000 ευρώ στις τράπεζες

Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί διαταγές πληρωμής, αφού δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν δάνεια, συνολικού ύψους 280.000 ευρώ, που τους χορηγήθηκαν πριν τις συλλήψεις τους. Το επόμενο διάστημα συζητούνται οι αιτήσεις ανακοπής για να ακυρωθούν οι επίμαχες καταβολές.

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Ξεσπά η εντυπωσιακή εγγονή του Άκη που κόπηκε από το GNTM

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Ξεσπά η εντυπωσιακή εγγονή του Άκη που κόπηκε από το GNTM

"Δεν μετανιώνω που έχω κάνει τατουάζ. Ήταν επιλογή μου. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που έχουν τατουάζ και έχουν φτάσει ψηλά. Ζούμε στον 21ο αιώνα" είπε μεταξύ άλλων κάνοντας επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Βίκυ Σταμάτη στα δικαστήρια

Ελεύθερη χωρίς όρους η Βίκυ Σταμάτη

Μετά την απολογία της, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Τι είπε η ίδια και τι ο δικηγόρος της έξω από τα δικαστήρια.

Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες καλείται να απολογηθεί για ένα ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος

Αυλαία στη δίκη Τσοχατζόπουλου - Καλείται να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

Αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ καλείται να καταβάλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο ελληνικό Δημόσιο. "Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη" φώναξε η Βίκυ Σταμάτη προς το δικαστήριο, καθώς αποφασίστηκε η μεταγωγή της στις φυλακές Ελαιώνα έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποφυλάκισής της

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στο δικαστήριο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
(EUROKINISSIΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Ποινή 19 χρόνων, χωρίς ελαφρυντικό στον Τσοχατζόπουλο

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν από ποινές από 19 έτη έως και 4 χρόνια. Χωρίς ελαφρυντικό Άκης Τσοχατζόπουλος και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Οι καταδικασθέντες κρατούνται μέχρι αύριο οπότε και θα αποφανθεί το δικαστήριο επί των αναστολών

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Σήμερα η απόφαση για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Το Πενταμελές Eφετείο Κακορυγημάτων αναμένεται να εκφωνήσει την απόφασή του επί της ενοχής για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, και τους υπόλοιπους συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση για το "μαύρο πολιτικό χρήμα"

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μετά από ορισμένες καθυστερήσεις στην εκτέλεση της απόφασης για αποφυλάκιση του πρώην υπουργού, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε τελικά από τις φυλακές Κορυδαλλού. "Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο βασανισμός μου" είπε ο Τσοχατζόπουλος κατά την έξοδό του. Στο πλευρό του η Βίκυ Σταμάτη (Vid)