Ελληνικό metoo: Για τρία κακουργήματα ελέγχεται κωμικός ηθοποιός

Ελληνικό metoo: Για τρία κακουργήματα ελέγχεται κωμικός ηθοποιός
Θέατρο Shutterstock

Ο δημοφιλής ηθοποιός ελέγχεται από τις εισαγγελικές αρχές για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος γνωστού κωμικού ηθοποιού, κατά του οποίου υπάρχουν συνολικά τρεις βαρύτατες καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος, που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκληρώνει σύμφωνα με πληροφορίες, τις απαραίτητες ενέργειες και εκτός απροόπτου σύντομα -ενδεχομένως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα- θα στείλει κλήση για ανωμοτί κατάθεση, προκειμένου ο ηθοποιός να καταθέσει τις έγραφες εξηγήσεις του ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων,

Πηγές αναφέρουν ότι ο ηθοποιός ελέγχεται στο παρόν στάδιο για τρεις κακουργηματικές πράξεις, έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008, ενώ οι δύο άλλες πράξεις το 2014 και το 2010, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μη παραγεγραμμένα αδικήματα. Μάλιστα, ήδη έχουν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού τουλάχιστον δύο από τις ηθοποιούς οι οποίες έχουν επιβεβαιώσει τις καταγγελίες τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μέσω του οποίου ενημερώθηκε επισήμως η ελληνική Δικαιοσύνη.

Την ίδια τύχη φαίνεται πως έχει και προκαταρκτική εξέταση η οποία διενεργείται για ακόμη έναν ηθοποιό. Σε βάρος του έχει καταγγελθεί βιασμός, ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα το 2020.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα