Εμπρηστής προκάλεσε υλικές καταστροφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε τέσσερις οικοδομές

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αποθήκες, στην οδό Δράκοντος 24, στον Κηφισό την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκες γεμάτες ελαστικά και σε αποθήκες με είδη οικιακής χρήσης. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αποθήκες, στην οδό Δράκοντος 24, στον Κηφισό την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκες γεμάτες ελαστικά και σε αποθήκες με είδη οικιακής χρήσης. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ένας εμπρηστής στη Φλώρινα, που φαίνεται να είχε προτίμηση στα λεβητοστάσια πολυκατοικιών, προκάλεσε υλικές καταστροφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε τέσσερις οικοδομές

Εμπρηστής με ιδιαίτερες προτιμήσεις αποδείχτηκε ένας 35χρονος στη Φλώρινα, ο οποίος κάθε βράδυ το τελευταίο τριήμερο έβαζε φωτιά στα λεβητοστάσια πολυκατοικιών, προκαλώντας υλικές καταστροφές συνολικού ύψους περίπου 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, τα βράδια της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε χώρους λεβητοστασίων τριών πολυκατοικιών στην πόλη της Φλώρινας, οι οποίες προξένησαν υλικές φθορές εκτιμώμενου ύψους 17.000 ευρώ.

Ύστερα από αναζήτηση, εντοπίστηκε τα ξημερώματα και συνελήφθη ο 35χρονος, ο οποίος είχε βάλει φωτιά στο λεβητοστάσιο και τέταρτης πολυκατοικίας, προκαλώντας φθορές ύψους 22.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι όλες οι εστίες φωτιάς ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικών ενεργειών του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Τα ακριβή αίτια των πράξεων του 35χρονου ερευνώνται από την αστυνομία.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network