Εμβόλιο κορονοϊού: Στέλνουν Λαμιώτη στη Λευκάδα – Μπάχαλο με τα ραντεβού

Εμβόλιο κορονοϊού: Στέλνουν Λαμιώτη στη Λευκάδα – Μπάχαλο με τα ραντεβού
Μια ηλικιωμένη γυναίκα χειροκροτεί κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού σε γηροκομείο της Αθήνας, 4 Ιανουαρίου 2021. Louisa Gouliamaki/AP

Μπάχαλο με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στη Λαμία, με μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας, να στέλνονται σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα και διαφορετικούς νομούς. 

Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό σε ορισμένα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς τα ραντεβού “στέλνουν” τους πολίτες στην άλλη άκρη της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ζευγάρι από την Λαμία που ενώ δήλωσαν και οι δύο την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, στέλνουν τον έναν στη Στυλίδα και τον άλλον..στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής στο νησί της Λευκάδας.

“Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κατοικούμε στην οδό Αχαιών στη Λαμία και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι 35131. Και ενώ το ραντεβού της συζύγου κλείστηκε για το Κ.Υ Στυλίδας, στέλνουν τον σύζυγο στη Λευκάδα”, δηλώνει το ζευγάρι στο LamiaNow.

“Ώρες τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Απευθυνθήκαμε στον γιατρό, στο φαρμακείο, στο Νοσοκομείο Λαμίας, στον Δήμο, στο Κέντρο Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ, χωρίς αποτέλεσμα”, τονίζει το ζευγάρι περιγράφοντας τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να εμβολιαστεί χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι το Ιόνιο πέλαγος.

Στο μεταξύ, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται στην πόλη της Λαμίας, με πολίτες, μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας, να στέλνονται για εμβόλιο σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα σε διαφορετικούς νομούς.

Παρόμοια περίπτωση αυτή που ανέφερε Λαμιώτης σε ανάρτησή του για τον ίδιο και την σύζυγο του.

“Έφτασαν οι ειδοποιήσεις για το εμβόλιο

Εγώ στον Δομοκό, αποδεκτό

Η Μαρία, η σύζυγος, στην Δυτική Φραγκίστα (Ευρυτανίας)

(Μην το ψάχνετε, την ίδια διεύθυνση κατοικίας έχουμε, στον ίδιο Δήμο είμαστε δημότες και βεβαίως καμία σχέση με Ευρυτανία είχε η έχει).

Μετά θα λένε οι στατιστικές για το πόσοι δεν αποδέχθηκαν και πόσοι δεν προσήλθαν.

Ξαναδείτε τα συστήματά σας παιδιά, κάπου χάνουν λάδια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα