Ενέδρα θανάτου στη Λούτσα: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό με τους έξι νεκρούς

Ενέδρα θανάτου στη Λούτσα: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό με τους έξι νεκρούς
Μακελειό στη Λούτσα Eurokinissi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εκτέλεση στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας, με έξι νεκρούς. Οι έρευνες των Αρχών και το στοιχείο που προκάλεσε αίσθηση.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης έξι ανδρών -τουρκικής καταγωγής με γαλλικές ταυτότητες– στη Λούτσα, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, που περισυνέλλεξαν περισσότερους από 20 κάλυκες από πιστόλι διαμετρήματος 9 mm.






Μαφιόζικη η εκτέλεση

Το μακελειό, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα μαφιόζικων συμμοριών.

Ξαφνικά, οι γείτονες άκουσαν βροχή από πυροβολισμούς και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση. Οι δράστες φαίνεται πως αιφνιδίασαν τα θύματα τους που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας FORD, με γερμανικές πινακίδες, εμφανώς πλαστές.

Από τον καταιγισμό των πυρών που δέχτηκαν, σωριάστηκαν νεκρά έξι άτομα, όλοι τους σύμφωνα με πληροφορίες 35-40 ετών και μένει να ταυτοποιηθούν επισήμως.

Ο οδηγός επιχείρησε να τρέξει για να σωθεί αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να πέσει και αυτός νεκρός έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ένας ακόμη άντρας βρέθηκε ο μισός έξω από το αμάξι.

Το σημείο φαινομενικά είναι απόμερο και ίσως είχε δοθεί κάποιο ραντεβού εκεί, αλλά με τον τρόπο που έγινε θυμίζει ενέδρα. Οι δράστες είχαν σίγουρη διαφυγή από το σημείο αυτό προς διάφορες κατευθύνσεις και αυτό ίσως να το γνώριζαν.

Ενέδρα θανάτου στη Λούτσα με έξι νεκρούς Eurokinissi

Παρά το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ συλλέγονται μαρτυρικές καταθέσεις περιοίκων και βιντεοληπτικό υλικό για να διαπιστωθούν με ακρίβεια όσα χρειάζονται για να φτάσουν οι Αρχές στα ίχνη των δραστών.

Παρότι υπάρχουν αρκετά «θολά» σημεία στην υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συσχετίζουν την επίθεση με ξεκαθάρισμα για υπόθεση ναρκωτικών.

Ένα στοιχείο, πάντως, που προκάλεσε αίσθηση ήταν η διαπίστωση ότι τα θύματα δεν έφεραν όπλα, ενώ οι αστυνομικοί δεν αναγνώρισαν, μεταξύ αυτών, κάποιον γνωστό στις ελληνικές αρχές κακοποιό.

Ηχητικό ντοκουμέντο – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν βροχή

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό έρχεται στο φως από τον ΣΚΑΙ. Στο ηχητικό ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο σημείο εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα