Ένταση στην Θεσσαλονίκη: Άγνωστος τράβηξε όπλο και απείλησε φωτορεπόρτερ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ( MotionTeam/ ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ( MotionTeam/ ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) MOTIONTEAM

Καταγγελία ότι άγνωστος διαδηλωτής τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έκανε φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ο άντρας που οπλοφορούσε συμμετείχε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατήγγειλε ότι διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, απείλησε με όπλο συναδέλφους του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη τα επεισόδια με ρίψεις αντικειμένων και χημικών από την πλευρά των αστυνομικών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, κοντά στον Λευκό Πύργο διαδηλωτής προσπάθησε να αρπάξει κάμερα από γυναίκα εικονολήπτη που κάλυπτε τηλεοπτικά τη διαδήλωση.

ADVERTISING

Φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο και αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση. Τότε επενέβη δεύτερος διαδηλωτής, ο οποίος έβγαλε από μικρή τσάντα, δεμένη στη μέση, όπλο και τους απείλησε, χωρίς να το στρέψει εναντίον τους. Το γεγονός προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φωτορεπόρτερ, ωστόσο το επεισόδιο έληξε εκεί με την αποχώρηση του άγνωστου οπλοφόρου.

Ο φωτορεπόρτερ που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζει ότι απευθύνθηκε σε διμοιρίες της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο και κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά ο φερόμενος ως οπλοφόρος, εν τω μεταξύ, είχε ήδη χαθεί μέσα στο πλήθος.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΕΘ 2018: Ακροδεξιοί με κοντάρια στα επεισόδια των συλλαλητηρίων

SHARE:

24Media Network