Ένταση στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

Ένταση στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

Δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη πλειστηριασμοί, μετά την επέμβαση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Για μια ακόμη Τετάρτη σημειώθηκε ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών κατά των πλειστηριασμών.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, βρέθηκε από νωρίς στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να εμποδίσει τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στον χώρο όπου βρίσκονταν συμβολαιογράφοι με σκοπό να προχωρήσουν τη διαδικασία. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στον χώρο προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές, με τους τελευταίους όμως να επιμένουν και τελικά να καταφέρνουν να μπουν στην αίθουσα.

Για κάποια ώρα προκλήθηκε ένταση και σπρωξίματα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι συμβολαιογράφοι να εγκαταλείψουν το Ειρηνοδικείο. Λίγη ώρα αργότερα και αφού η διαδικασία των προγραμματισμένων πλειστηριασμών δεν έγινε, αποχώρησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις, με τα πνεύματα να ηρεμούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα