Ένταση στον Άγ. Παντελεήμονα – Επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών και κατά δημοσιογράφου

Μπαρούτι μυρίζει η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Νέα επεισόδια με επιθέσεις κατά σπιτιών μεταναστών που ζουν στην περιοχή. Διαμαρτυρία παρουσία μελών της Χ.Α. Επίθεση κατά δημοσιογράφου (Pics)
- 04 Νοεμβρίου 2012 07:54
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ομάδα περίπου 100 ατόμων προξένησε ζημιές σε κατοικίες μεταναστών, τους οποίους και καταδίωξε στους γύρω δρόμους. Η ομάδα αγνώστων έκανα γυαλιά καρφιά εισόδους πολυκατοικιών.
Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην περιοχή, παρερενέβη μία διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς να προβεί σε συλλήψεις.
Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μάλιστα που κάλυπτε τη συγκέντρωση δέχθηκε επίθεση από συγκεντρωμένους, οι οποίοι τον χτύπησαν και του απέσπασαν τη δημοσιογραφική ταυτότητα.
Οι κάτοικοι για ακόμη μία φορά είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην οδό Αγίου Μελετίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα που έχει κάνει τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους αφόρητη, αλλά και με αφορμή την επίθεση κατά του Έλληνα ιδιοκτήτη κουρείου που δραστηριοποιείται στην περιοχή πριν από μερικές ημέρες από αλλοδαπούς.
Tην πορεία των αγανακτισμένων κατοίκων ενίσχυσε η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία φώναζαν χαρακτηριστικά “Ή ταν ή επί τάς”.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα μέτρα παραπέρα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λεμεσού είχαν συγκεντρωθεί και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.