Εντοπίστηκαν οι δύο 24χρονες που αγνοούνταν στη Σαμοθράκη

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ.ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΕΙΡΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑΣ.ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ.ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΕΙΡΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑΣ.ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. EUROKINISSI

Καλά στην υγεία τους είναι οι δύο νεαρές Ελληνίδες, που αγνοούνταν από την Τρίτη, στην περιοχή της Άνω Μεριάς στη Σαμοθράκη

Εντοπίστηκαν, το πρωί της Πέμπτης, στη Σαμοθράκη, οι δύο Ελληνίδες που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους.

Για την επιχείρηση εντοπισμού τους συνεργάστηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Οι δύο γυναίκες έκαναν διακοπές στη Σαμοθράκη και πήγαν το απόγευμα της Τρίτης με φίλες τους για πεζοπορία στην περιοχή Άνω Μεριά.

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Τρίτης, φίλη τους Ισπανίδα ενημέρωσε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, όμως, δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες Αρχές και να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιχείρηση εντοπισμού δύο 24χρονων Ελληνίδων στη Σαμοθράκη

SHARE:

24Media Network