Επανέρχεται η εξυπηρέτηση επιβατών ΑμεΑ στο Σταθμό Λαρίσης

Στιγμιότυπο από τον Σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, κατα την διάρκεια της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης. Αίτημα της ΠΕΠΕ είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και οι προσλήψεις μηχανοδηγών. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από τον Σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, κατα την διάρκεια της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης. Αίτημα της ΠΕΠΕ είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και οι προσλήψεις μηχανοδηγών. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης

Επανέρχεται από σήμερα η εξυπηρέτηση επιβατών ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), που είχε διακοπεί προσωρινά λόγω των έργων αναβάθμισης του δικτύου που πραγματοποιούνται στον Σταθμό.

Επίσης, επαναλειτουργεί η υπηρεσία εγγεγραμμένων αποσκευών και δεμάτων. Υπενθυμίζεται, ότι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις των τρένων πραγματοποιούνται μόνο από τις αποβάθρες 9 και 10, λόγω των εργασιών που ξεκίνησαν από χθες για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network