Επεισόδια στην Κηφισίας: Σοβαρός τραυματισμός φωτορεπόρτερ από τον εκτοξευτήρα νερού της ΕΛΑΣ

Επεισόδια στην Κηφισίας: Σοβαρός τραυματισμός φωτορεπόρτερ από τον εκτοξευτήρα νερού της ΕΛΑΣ
Από τη συγκέντρωση των πυροσβεστών Eurokinissi

Ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ορέστης Παναγιώτου τραυματίστηκε από τον εκτοξευτήρα νερού της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση των εποχικών πυροσβεστών.

Πέρα από τα όρια κινήθηκε όπως προκύπτει από τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ η καταστολή της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση των εποχικών πυροσβεστών την Παρασκευή.

Εκτός από τραυματισμό εποχικού πυροσβέστη στην παλαμή του χεριού του από κροτίδα (!) αστυνομικού, έλαβε χώρα και τραυματισμός, σοβαρός μάλιστα, του φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ορέστη Παναγιώτου.

Ο φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε μετά την εκτόξευση νερού από το εκτοξευτήρα της ΕΛΑΣ.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας αναφέρει τα εξής: “Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα , ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ , τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ριψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρισκόνταν στο συγκεκριμένο σημείο που επιλέγει απο το χειριστή του οχήματος με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα