Επέκταση μετρό στον Πειραιά: Παραδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Βενιζέλου

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΣΥΡΑΓΓΩΝ (ΤΒΜ) ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΣΥΡΑΓΓΩΝ (ΤΒΜ) ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παράδοση σε κυκλοφορία της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη παραδίδεται στην κυκλοφορία την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 10 π.μ, το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, μπροστά από την Πλατεία Αγ. Ελεούσας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, που είχε καταληφθεί για το εργοτάξιο κατασκευής του Σταθμού του Μετρό, στο πλαίσιο του έργου της Επέκτασης της Γραμμής 3, στο τμήμα «Χαϊδάρι –Πειραιάς».

Σημειώνεται, ότι η παράδοσή της οδού Ελ. Βενιζέλου σύμφωνα με το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα, προβλεπόταν να γίνει περίπου ένα χρόνο αργότερα, ταυτόχρονα δηλαδή με την παράδοση της Πλατείας.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., ωστόσο, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου κατέβαλαν συστηματικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να παραδοθεί νωρίτερα αυτό το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι κάτοικοι και τα εμπορικά καταστήματα πριν τα Χριστούγεννα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
SHARE:

24Media Network