Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την 11η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου Eurokinissi

Ελεύθεροι, τέσσερις μόνο με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι συλληφθέντες από την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ελεύθεροι -οι περισσότεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο- αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι συλληφθέντες από την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι 11 κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις βαρύτατες πράξεις που τους αποδίδονται, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, είναι πλέον ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα, φέρονται να δήλωσαν στον τακτικό ανακριτή ότι δεν είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικές ύλες και πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής.

Να σημειωθεί ότι σε τέσσερις επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Στο πλευρό των συλληφθέντων βρέθηκαν και σήμερα δεκάδες αλληλέγγυοι, ανάμεσά τους και Ιταλοί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών, της έκρηξης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα