Επίθεση με μαχαίρι κατά συνδικαλιστή της καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ--ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ-ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΦΩΤΟEUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Φωτογραφία από την πορεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα 23/09 EUROKINISSI

Απειλή μαχαιρώματος κατά συνδικαλιστή της, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ζητάει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Απειλή μαχαιρώματος εναντίον συνδικαλιστή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ζητάει πλήρη διαλεύκανση της επίθεσης και παραπομπή του υπεύθυνου στη Δικαιοσύνη.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την περασμένη Παρασκευή στις 6 το πρωί, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτόπουλος, και ενώ πήγαινε στην εργασία του, απειλήθηκε να μαχαιρωθεί από άτομο, που είναι γνωστό στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

«Μια ενέργεια καθόλου τυχαία», σημειώνεται, «καθώς ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι γνωστός τόσο για τη συνδικαλιστική, όσο και για την κοινωνική του δράση στον δήμο Βύρωνα».

«Η τρομοκράτηση των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, είναι ο προφανής στόχος τέτοιων επιθέσεων. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τα καταφέρουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και ζητείται «πλήρη διαλεύκανση της επίθεσης και παραπομπή του υπευθύνου στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Επίσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ «καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες, που μοναδικό στόχο έχουν να ενσπείρουν τον φόβο και την τρομοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network