Επίθεση με τσεκούρι: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες

Επίθεση με τσεκούρι: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες
Χειρουργείο AP

Ανακοινωθέν εξέδωσε το πρωί η διοίκηση του νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται τα θύματα της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της Κοζάνης. Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος

Την κατάσταση των θυμάτων της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της Κοζάνης περιγράφει το ανακοινωθέν που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διεκομίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτό, η 47χρονη ασθενής-η οποία είναι στην καλύτερη κατάσταση μεταξύ των τριών- είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη, ενώ είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η 67χρονη ασθενής νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά, ενώ έχει τραύμα στο μάτι και η εκτίμηση της κατάστασής της έγινε από γναθοχιερουργό και τον συντονιστή διευθυντή της οφθαλμολογικής κλινικής.

Ο 56χρονος, νοσηλεύεται επίσης σε ΜΕΘ, μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και τραύματισμου. Είναι επίσης αιμοδυναμικά σταθερός με μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα