Επίθεση με 'βροχή' από βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ζωγράφου-Κάηκαν 9 μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο

Επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος του Ζωγράφου στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2017. Αποτέλεσμα, να τυλιχθούν στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα που ήταν απέναντι και δίπλα στο κτίριο τού τμήματος, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανήκουν σε αστυνομικούς ή κατοίκους, αλλά είναι κατασχεμένα οχήματα.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος του Ζωγράφου στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2017. Αποτέλεσμα, να τυλιχθούν στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα που ήταν απέναντι και δίπλα στο κτίριο τού τμήματος, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανήκουν σε αστυνομικούς ή κατοίκους, αλλά είναι κατασχεμένα οχήματα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες βγήκαν από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και επιτέθηκαν καταδρομικά εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος εκσφενδονίζοντας «βροχή» από βόμβες μολότοφ

Επίθεση από νεαρούς κουκουλοφόρους πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε βάρος του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου από ομάδα κουκουλοφόρων που εξήλθε της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, κινήθηκαν αστραπιαία και πέταξαν «βροχή» από βόμβες μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος.

Από την επίθεση ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί, όμως παραδόθηκαν στις φλόγες 9 σταθμευμένες μοτοσικλέτες και ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο. Οι δράστες αμέσως μετά την καταδρομική τους επίθεσης, έτρεξαν και κρύφτηκαν πάλι πίσω στην Πολυτεχνειούπολη εκμεταλλευόμενοι πάντα το άσυλο.

Από έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή έγιναν 5 προσαγωγές υπόπτων, για τους οποίους όμως δεν προέκυψε τίποτα και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

SHARE:

24Media Network