Έρανος για να πληρωθούν οι δικηγόροι του 19χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ

Το 20χρονο μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Ο συνήγορος υπεράσπισής της Σάκης Κεχαγιόγλου στέλνει τις ευχαριστίες της σε όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτήν και κοινοποιεί την παράκληση της οικογένειάς της για οικονομική ενίσχυση

Το «ευχαριστώ» της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου για όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτήν, μεταφέρει απ' τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ όπου βρίσκεται μετά τη σύλληψή της με 2,6 κιλά κοκαΐνης, ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού μοντέλου Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παράλληλα κοινοποιεί την παράκληση της οικογένειάς της απ' τη Μυτιλήνη για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσουν οι γονείς να μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Σ. Κεχαγιόγλου έχει ως εξής:

«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.

Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.

Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιερέας Τζον Γουίδερσπουν στο NEWS24/7: 'Η Ειρήνη είναι αθώα'

'Είμαι αθώα. Αν μείνω στη φυλακή θα πεθάνω' λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Θρίλερ διαρκείας για το 19χρονο μοντέλο - Απορρίφθηκε η εγγύηση, παραμένει στη φυλακή

SHARE:

24Media Network