Εραστής παπαδιάς: ”Είμαι ο μεγαλύτερος μ…ας. Έριξα με κλειστά μάτια”

Εραστής παπαδιάς: ”Είμαι ο μεγαλύτερος μ…ας. Έριξα με κλειστά μάτια”
Στα Δικαστήρια του Πύργου οδηγήθηκαν χθες οι φερόμενοι δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, η 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονος εραστή της, Παρασκευή 7 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ilialive.gr) Eurokinissi

Αποκαλυπτική συνέντευξη του εραστή της παπαδιάς. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι ισχυρισμοί του. Δηλώνει αθώος και την κατηγορεί ανοικτά για το φόνο (Vid)

Ο εραστής της παπαδιάς που κατηγορείται για το φόνο του παπά λύνει τη σιωπή του μεσά από τις φυλακές και μιλά σε τηλεοπτική εκπομπή για το φόνο, τις ευθύνες του, κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική του.

”Δεν ξέρω πως με έμπλεξε. Έριξα με κλειστά τα μάτια και λέω και την αλήθεια. Είχε βάλει κι άλλα άτομα να τον σκοτώσουν και εγώ της είχα πει καλύτερα να χωρίσει παρά να γίνει αυτό το πράγμα.”

Ήθελε να τον σκοτώσει για να πάρει την περιουσία του

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι έλεγε στον ίδιο η παπαδιά για τον παπά απαντά και ρίχνει ξεκάθαρα τις ευθύνες στη γυναίκα που όπλισε το χέρι του. ”Ήθελε να τον σκοτώσει για να πάρει την περιουσία και να κάνει τη ζωή της άνετη.

Έφαγε τη ζωή της 30 χρόνια εκεί πάνω που ήταν. Θα ήταν άνετη, όχι για να ζήσαμε μαζί, προς Θεού. Εγώ δε θα άφηνα την οικογένειά μου για να πάω να ζήσω μαζί της και πως θα ερχόταν για να βλεπόμαστε.”

Είναι ξεκάθαρος στις δηλώσεις του περί ευθύνης της παπαδιάς καθώς αναφέρει πως: ”Ήθελε να βγάλει τον παπά από τη μέση(…), ήθελε να γλεντήσει η κυρία, ήθελε να τα φάει όλα. Της είχε φάει 30 χρόνια από τη ζωή της και την πλήρωσα εγώ τη νύφη.”

”Είμαι ο μεγαλύτερος μ…κας που υπάρχει”

”Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα, ο μεγαλύτερος μ….κας που υπήρχε στην Ελλάδα” δηλώνει χαρακτηριστικά μέσα από τη φυλακή.

Αναφορικά με την απόφασή του να ενεργήσει έτσι και να σκοτώσει τον παπά τονίζει για ακόμα μία φορά πως: ”Δεν ξέρω. Εγώ πάντως λέω την αλήθεια. Του έριξα με κλειστά τα μάτια και με 7 νούμερο σκάγι και σηκώθηκα και έφυγα”.

”Τώρα από εκεί και πέρα τι έγινε και μετά από πέντε λεπτά, ακούω ένα παρκαρισμένο αμάξι που έφυγε. Από εκεί και πέρα τι έγινε ούτε ξέρω πήγα στη δουλειά μου κατευθείαν”.

Την είχε γνωρίσει μέσω ενός βαρυποινίτη

Στην ερώτηση αν αγαπούσε την παπαδιά απαντά απόλυτα πως: ”Όχι, δεν μπορούσα εγώ να αφήσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου για την κάθε μία. Είχαμε συναντηθεί 4 φορές. Με έστειλε στον τάφο. Είχαμε γνωριστεί μέσω τηλεφώνου από ένα βαρυποινίτη”.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου παπά ο προφυλακισμένος για το φόνο του, στέλνει το εξής μήνυμα κατηγορώντας για ακόμα μία φορά την παπαδιά:

”Η αιτία για ότι έγινε είναι η παπαδιά. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Δεν ολοκλήρωσα εγώ τη φάση. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι τον είδα τον άνθρωπο και έκλεισα τα μάτια και έριξα.”

”Δεν τον σκότωσα εγώ”

”Δεν άκουσα ούτε αχ, ούτε καν φωνή. Ούτε από αυτόν, ούτε από αυτή. Έφυγα και μετά σας λέω έφυγε ένα αυτοκίνητο μαρσάροντας.

Τα υπόλοιπα τα ξέρει η κυρία. Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα ήταν πως πήγα εκεί. Την τουφεκιά την έριξα μόνο για να ακούσει, για να δει πως ήμουν εκεί. Δεν τον σκότωσα εγώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα