Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Άδικο για το λαό της Ξάνθης το πρόστιμο

Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Άδικο για το λαό της Ξάνθης το πρόστιμο

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία δηλώνουν πως υποστηρίζουν την αδιάκοπη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία Ξάνθης διαμαρτύρονται για τις εξελίξεις στην εταιρία και την διαφαινόμενη αναγκαστική πτώχευση. Όπως σημειώνουν, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους στηρίζουν την αδιάκοπη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ. "Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία για τη διατήρηση και ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας. Η ΣΕΚΑΠ όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε όλους" σχολιάζει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ADVERTISING

"Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ και οι  οικογένειές μας με σθένος υποστηρίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία της στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της. Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία για τη διατήρηση και ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας. Η ΣΕΚΑΠ όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε όλους.

Βλέπουμε πλέον ότι έχουμε στο πλευρό μας όλη την τοπική κοινωνία και τους παράγοντες αυτής οι οποίοι αγωνίζονται για την εύρυθμη λειτουργία της.

Είναι άδικο για το λαό της Ξάνθης ένα πρόστιμο υπόθεσης του 2009, να υποσκάπτει το μέλλον της εταιρίας, την οικονομία της περιοχής και το μέλλον μας. Προσβλέπουμε πλέον στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει την εταιρεία μας στο δίκαιο αγώνα της.

Η ανάπτυξη της εταιρείας μόνο καλό θα κάνει στην οικονομία, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και δώσει ελπίδα σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορικής πορείας της Ελλάδος"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημητριάδης: O επενδυτής δεν γνώριζε για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ, άρα δεν είναι υπόλογος

Έκτακτο ΔΣ της ΣΕΚΑΠ- Προετοιμάζει την αναγκαστική πτώχευση

Με το 'έτσι θέλω' καταδικάζουν τη ΣΕΚΑΠ

Επιμελητήριο Ξάνθης: Είναι κρίμα να κλείσει μια κερδοφόρα επιχείρηση

SHARE:

24Media Network