Ερμιονίδα: Για τις 16 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Αρχιμανδρίτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Ερμιονίδα: Για τις 16 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Αρχιμανδρίτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο
Ο 40χρονος ιερέας προσέρχεται για την απολογία του στα δικαστήρια του Ναυπλίου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου αγοριού, μέχρι τη δίκη του, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου δικάζεται σήμερα, Τρίτη (6/6) η υπόθεση του 40χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο και συγκεκριμένα για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τις 16/6, οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ο 40χρονος.

Ο Αρχιμανδρίτης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου και σήμερα, Τρίτη (6/6) προσήχθη στα δικαστήρια.

Όπως μετέδωσαν οι Αργολικές Ειδήσεις, στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου βρέθηκε απέναντι από τον κατηγορούμενο ιερέα, η μητέρα του παιδιού. Ο Αρχιμανδρίτης ισχυρίστηκε ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 13χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.

Η έδρα του δικαστηρίου συνεδρίασε και αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν αν ο ιερέας έχει στείλει παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα