Ερμιονίδα: Συνελήφθη ιερέας για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου

Ερμιονίδα: Συνελήφθη ιερέας για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου
Ιερέας (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Ο 40χρονος έστειλε βίντεο στο messenger στον ανήλικο, στο οποίο φαινόταν ο δράστης σε άσεμνες στάσεις και πράξεις και το παιδάκι αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του και εκείνοι με την σειρά τους τις Αρχές.

Συνελήφθη τα ξημερώματα στην Ερμιονίδα ένας 40χρονος ιερέας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Ο 40χρονος ιερέας που είχε πνευματική σχέση με το παιδί, έστειλε βίντεο στο messenger στον ανήλικο, στο οποίο φαινόταν ο δράστης σε άσεμνες στάσεις και πράξεις και το παιδάκι αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του.

Το βίντεο το είδαν και εκείνοι και σε κατάσταση σοκ αντιλήφθηκαν πως ήταν ο πνευματικός του παιδιού τους και κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία.

Ο δράστης που είναι άγαμος και δεν έχει παιδιά, συνελήφθη και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του ενώ θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η έρευνα βεβαίως παραμένει σε εξέλιξη καθώς έχουν κατασχεθεί ψηφιακά πειστήρια για να αναλυθούν μήπως τυχόν προκύψουν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του ή και άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ θα εξετασθεί και το παιδί από παιδοψυχολόγο για να διαπιστωθεί αν τυχόν υπήρξαν και άλλες πράξεις σε βάρος του από τον αρρωστημένο ιερέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα