Έτσι οργανώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Έτσι οργανώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα
Πανοραμική φωτογραφία από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα YOUTUBE

Δείτε σε video πώς τα μέλη του ΠΑΜΕ οργάνωσαν τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, τηρώντας ευλαβικά τις αποστάσεις μεταξύ τους.

Η ιδιαιτερότητα της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος για την εργατική Πρωτομαγιά και η αυστηρή τήρηση των μέτρων μεταξύ των μελών του Αγωνιστικού Μετώπου μαγνήτισε τα βλέμματα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πανοραμικό στιγμιότυπο.

Η συμβολική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ σε συνδυασμό με την ευλαβική και αυστηρή τήρηση των δίμετρων αποστάσεων χάρη στη χρήση αυτοκόλλητων στο οδόστρωμα αποτυπώνεται στο σχετικό video που ακολουθεί, προβάλλοντας όλη τη διαδικασία με την οποία οργανώθηκε και στήθηκε η συγκέντρωση.   

Άλλωστε, το ΠΑΜΕ είχε καλέσει τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία να πραγματοποιήσουν τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τους σε όλη τη χώρα με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, αλλά και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Δείτε το video:

Σε ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ “χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες που συμμετείχαν και διαδήλωσαν με συμβολικές κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας”, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως για τους επιχειρηματίες και τις κυβερνήσεις των καπιταλιστικών χωρών η πανδημία έχει μετατραπεί σε ευκαιρία καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων. 

Η πανδημία απέδειξε σε ακόμα περισσότερα μάτια πως το σύστημα της εκμετάλλευσης δεν εξανθρωπίζεται. Μόνο όσοι έχουν συμφέρον υπερασπίζονται ένα τέτοιο σάπιο σύστημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα