Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Δεν βρέθηκε DNA γιατί τον πέταξαν σε βαρέλι με πετρέλαιο, λέει η μητέρα του

default image

Μία νέα εκδοχή για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν πριν από 28 χρόνια δίνει η μητέρα του, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ποτέ δεν βρέθηκε το DNA του γιου της.

Ο λόγος που δεν βρέθηκε ποτέ DNA του μικρού Μπεν Νίντχαμ, στο σημείο που εικάζεται ότι σκοτώθηκε πριν από 28 χρόνια στην Κω, είναι γιατί τον έκρυψαν μέσα σε βαρέλι με πετρέλαιο, εκτιμά η μητέρα του Κέρι.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Mirror, η γυναίκα που δεν έπαψε ποτέ να αναζητά το παιδί της όλα αυτά τα χρόνια, καταλήγει σε ένα συμπέρασμα που όπως λέει, βρίσκει σύμφωνη και την αστυνομία.

Ο Μπεν, που εξαφανίστηκε σε ηλικία μόλις 21 μηνών ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Κω το 1991, πρέπει να σκοτώθηκε πιθανότατα από εκσκαφέα. Στην συνέχεια τον μετέφεραν και τον έκρυψαν σε βαρέλι πετρελαίου προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη του, όπως υποστηρίζει η μητέρα του.

Το παιδί εθεάθη τελευταία φορά σε αγροικία, κοντά στην οποία, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, υπήρχαν βαρέλια με πετρέλαιο. Στο σημείο, οι εκσκαφές έφεραν στο φως ένα παιδικό σανδάλι και ένα αυτοκινητάκι. Βρέθηκαν ίχνη αίματος. Δεν υπήρχαν ωστόσο ίχνη DNA. Γεγονός που σύμφωνα με την μητέρα του αγοριού ενισχύει τη θεωρία του βαρελιού.

Η εκδοχή για το ατύχημα με εκσκαφέα αποδίδεται στην παραδοχή που φέρεται να έκανε ο ίδιος ο χειριστής του μηχανήματος λίγο πριν πεθάνει, πριν από μερικά χρόνια. Η Κέρι πιστεύει ωστόσο ότι υπάρχει μια “συνωμοσία σιωπής” προκειμένου να μη βγει ποτέ στο φως τι πραγματικά συνέβη.

“Μας αξίζει να μάθουμε την αλήθεια” λέει κλείνοντας, τονίζοντας ότι “Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα