Εξαφανίστηκε η 5η χρονη Soffiia από την Ουκρανία

Εξαφανίστηκε η 5η χρονη Soffiia από την Ουκρανία

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" αναζητά την 5χρονη Soffia Holynska από την Ουκρανία η οποία παραμένει εξαφανισμένη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE) για την εξαφάνιση της Sofiia (ον.) Holynska (επ), 5 ετών, ουκρανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 η Sofiia Holynska βρισκόταν στην πόλη Μπάλτα, στην περιοχή της Οδησσού όπου απήχθη από τη γιαγιά της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, η γιαγιά κρυβόταν με το παιδί κάπου στην περιοχή του Κιέβου, αλλά μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενδέχεται να πέρασαν τα σύνορα.

ADVERTISING

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης Sofiia (ον.) Holynska (επ), 5 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε η 5η χρονη Soffiia από την Ουκρανία

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση, Ουκρανία

24Media Network