ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έργατης Τσέρνομπιλ: "Πώς σώθηκα από τον αργό θάνατο"

Έργατης Τσέρνομπιλ: "Πώς σώθηκα από τον αργό θάνατο"

Ο Βίκτορ Ίβκιν είναι ένας από τους τελευταίους εν ζωή εργάτες του πυρηνικού εργοστασίου του Τσέρνομπιλ. Η μαρτυρία του για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ της απόλυτης καταστροφής, σοκάρει μέχρι σήμερα.

Ένα πρώην Λούνα Παρκ στην περιοχή του Πρίπυατ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2017

Τσέρνομπιλ: 35 χρόνια από το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία

Πριν από 35 χρόνια σημειώθηκε η χειρότερη πυρηνική καταστροφή που είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν άμεσα 30 άνθρωποι και πάνω από 8 εκατομμύρια άλλοι να εκτεθούν στη ραδιενέργεια.

Το 'Outside the wire' δεν κέρδισε τους κριτικούς, αλλά από ό,τι φαίνεται κέρδισε τους συνδρομητές του Netflix.

Το πιο δημοφιλές 'προϊόν' του Netflix δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

To πρώτο τρίμηνο του 2021 είχε για το Netflix τους λιγότερους νέους συνδρομητές. Συνολικά, έχει ξεπεράσει τους 203.660.000. Τι είδαν περισσότερο εξ όσων υπάρχουν στην πλατφόρμα, παγκοσμίως, από τον Γενάρη έως τον Μάρτιο.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν

Μακρόν: "Να βάλουμε κόκκινες γραμμές στη Ρωσία"

Κάλεσμα στις διεθνείς δυνάμεις να βάλουν "κόκκινες γραμμές στη Ρωσία", χαρακτηρίζοντας τις κυρώσεις "ως μέρος του πακέτου", αλλά "όχι επαρκείς". Στο πλευρό του Μπάιντεν για διάλογο με τον Πούτιν.

Ουκρανοί στρατιωτικοί

Ρωσία: Δεν σχεδιάζει επέμβαση στην Ουκρανία αλλά θα λάβει μέτρα "αν χρειαστεί"

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα παραμείνουν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όσο χρειάζεται καθώς και ότι δεν σχεδιάζει επέμβαση στη χώρα αυτή αλλά θα λάβει μέτρα αν χρειαστεί.

Άντονι Μπλίνκεν

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη απέναντι στη Ρωσία

Οι ΗΠΑ στηρίζουν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας «μπροστά στη συνεχιζόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας», διαβεβαίωσε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν τον ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα.

Βίντεο: Οι απέλπιδες προσπάθειες μιας γυναίκας να σταθεί όρθια στο παγωμένο πεζοδρόμιο

Βίντεο: Οι απέλπιδες προσπάθειες μιας γυναίκας να σταθεί όρθια στο παγωμένο πεζοδρόμιο

Επι ένα λεπτό (τόσο διαρκεί το βίντεο) μια γυναίκα παλεύει να περπατήσει στο πεζοδρόμιο που έχει καλυφθεί από πάγο στην Ουκρανία. Μέχρι που χάνεται από το πλάνο.