Εξετάζεται η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Ν. Μαλγάρων και Ωραιοκάστρου

Εξετάζεται η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Ν. Μαλγάρων και Ωραιοκάστρου
Στιγμιότυπο από σταθμό διοδίων Eurokinissi

"Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζουν να μένουμε σπίτι, ωστόσο υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζεται να μετακινηθούν για σημαντικούς λόγους" δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα.

Να ανοίξουν οι μπάρες των διοδίων Νέων Μαλγάρων και Ωραιοκάστρου και να γίνεται ελεύθερα η διέλευση των οχημάτων, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό, προτείνει ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του ο δήμαρχος ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζουν να “μένουμε σπίτι”, ωστόσο “υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζεται να μετακινηθούν για σημαντικούς λόγους. Γι αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και τους εργαζόμενους στα γκισέ των διοδίων, προτείνω να ανοίξουν οι μπάρες και να γίνεται ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων από τους δύο σταθμούς που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα”.

Προσθέτει, δε, πως “σε μια τέτοια ιδιαίτερη στιγμή που ζει η χώρα μας το κέρδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα” και απευθύνει έκκληση προς το αρμόδιο υπουργείο και τη διοίκηση της “Εγνατίας Οδού αε” να προχωρήσουν σε άμεσες παρεμβάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα