Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο
O Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος. Eurokinissi

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, που νοσηλευόταν με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό. Θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Εξιτήριο θα λάβει σήμερα, Δευτέρα (23/11), από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, που νοσηλευόταν για 12 μέρες με κορονοϊό.

Μετά το εξιτήριό του, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες.

Ο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό στις 11 Νοεμβρίου και οι γιατροί του είχαν κρίνει σκόπιμο να διακομιστεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει με καλύτερους όρους τη νόσο.

Η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό: “Εγώ έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε”.

Για τον λόγο αυτό, είχε μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που τον παρέλαβε από τα Τίρανα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα