Εξοργιστικό βίντεο: Άνδρας πετάει νερό και χτυπάει με ξύλο τον σκύλο του

Εξοργιστικό βίντεο: Άνδρας πετάει νερό και χτυπάει με ξύλο τον σκύλο του
voria

Σοκ και οργή προκαλεί βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πετάει νερό σε σκύλο και στη συνέχεια να τον χτυπά με ξύλο, ενώ το ζώο ουρλιάζει από τον πόνο.

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα και δείχνει την κακοποίηση ενός σκυλιού στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης.

Ένας άνδρας φαίνεται να πετάει πρώτα νερό στον άτυχο σκύλο και στη συνέχεια να τον χτυπά με ξύλο, ενώ το ζώο ουρλιάζει από τον πόνο.

Το βίντεο αναρτήθηκε σήμερα σε φιλοζωική ομάδα και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω». Μιλώντας στη Voria.gr, η αντιπρόεδρος του σωματείου, Σοφία Κόκκα, αναφέρει ότι άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του δράστη για το περιστατικό.

Το σκυλί θα μεταφερθεί σε κτηνιατρείο του δήμου για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον ένα ακόμα σκυλί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωπος φιλοζωϊκού σωματείου της περιοχής κατέθεσε μήνυση σε βάρος του άνδρα που εμφανίζεται στο βίντεο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα