Εξόρμηση της Τροχαίας και συλλήψεις για παράνομους παρκαδόρους σε νυχτερινά μαγαζιά

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Οι έφοδοι της Τροχαίας διήρκεσαν από την Παρασκευή έως το Σάββατο και προέκυψαν 15 συλλήψεις, παρκαδόρων και προσωρινά υπευθύνων νυχτερινών καταστημάτων

Εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στην περιοχή των Αθηνών, του Ν. Ψυχικού και του Πειραιά, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποίησαν από την Παρασκευή έως και το Σάββατο τροχονόμοι από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 15 ατόμων (11 Ελλήνων και τεσσάρων αλλοδαπών), εκ των οποίων οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι έξι ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

ADVERTISING

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network