Εύβοια: 71χρονος καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

Εύβοια: 71χρονος καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να κατεβάσει την μπουλντόζα από την νταλίκα, όταν εκείνη, από άγνωστη αιτία, αναποδογύρισε και τον πλάκωσε

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Παρασκευής ένας άνδρας με εμπειρία στο χειρισμό χωματουργικών μηχανημάτων βαρέου τύπου, όταν καταπλακώθηκε από μπουλντόζα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα σε Άγιο Γεώργιο και στο Γαβαλά στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Ο 71χρονος  χωματουργός εντοπίστηκε στις 23:00 κάτω από το τουμπαρισμένο όχημα.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας, κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσπάθησε να κατεβάσει την μπουλντόζα από την νταλίκα, όταν εκείνη, από άγνωστη αιτία, ντεραπάρισε και τον πλάκωσε, καταλήγοντας μαζί σε μία χαράδρα με νερό.

ADVERTISING
Εύβοια: 71χρονος καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

Συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία αφού ανησύχησαν που δεν είχε επιστρέψει από το πρωί στο σπίτι. Πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και συνάδελφοί του χωματουργοί έδωσαν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο ήταν λασπώδες και ο γερανός δε μπορούσε να πατήσει για να ανασύρει το βαρύ όχημα.

Μέχρι τις 22:30 δε είχε εντοπιστεί ο άτυχος χωματουργός. Ενώ όσο οι ώρες περνούσαν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός, όλο και λιγόστευαν.

Εύβοια: 71χρονος καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

Η είδηση για τον τραγικό χαμό του 71χρονου, άφησε άφωνη την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος χωματουργός ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής που είχε συμβάλει στη διάνοιξη του δρόμου Αυλωνάρι-Οκτωνιά με τη βαριά χιονόπτωση πέρυσι. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του με την οποία είχαν αποκτήσει μία κόρη και ένα γιο, που ασχολείται με το επάγγελμα του πατέρα του.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την αστυνομία.

(Πηγή: Eviakosmos)

SHARE:

24Media Network