Εύβοια: Βράχια έπεσαν και πλάκωσαν αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ

Βράχια καταπλάκωσαν αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ
Βράχια καταπλάκωσαν αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ TVSTAR.GR

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στον παραλιακό δρόμο της Κύμης, από Πλατάνα προς Στόμιο. Βράχος έπεσε πάνω σε όχημα της Δ' ΟΠΚΕ.

Βράχοι αποκολλήθηκαν από το βουνό στον παραλιακό δρόμο της Κύμης, από Πλατάνα προς Στόμιο και έπεσαν και καταπλάκωσαν αυτοκίνητο της Δ' ΟΠΚΕ, σε σημείο που είχαν σημειωθεί ξανά κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το περιστατικό συνέβη στις 9.30 το πρωί της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε στο φωτεινό σηματοδότη που έχει τοποθετηθεί προσωρινά στο δρόμο, λόγω του ενός ρεύματος που παραμένει κλειστό από τις κατολισθήσεις και καθιζήσεις που έχει υποστεί το οδόστρωμα.

Όπως οι αστυνομικοί περίμεναν για να ανάψει το πράσινο και να ξεκινήσουν την πορεία τους προς Κύμη, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν από το βουνό βράχια και πέτρες από 30 περίπου μέτρα.

Κάποια μπήκαν και μέσα στο αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ. Τραυματίστηκαν οι δύο, οδηγός, συνοδηγός και ο πίσω αστυνομικός. Μάλιστα, ο ένας απ' αυτούς ήταν ο Προϊστάμενος της Δ' ΟΠΚΕ. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε, ενώ στο σημείο έφτασε και ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Εύβοιας-Βοιωτίας, Νίκος Κόκκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβησαν στο Νοσοκομείο Κύμης. χωρίς να είναι σοβαρά η κατάστασή τους, ωστόσο, τραυματίστηκαν από τα θραύσματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network