Συνελήφθη διευθυντής της Ορθοπεδικής Χειρουργικής του ΚΑΤ για "φακελάκι"

Μεταγωγή του Χρήστου Παππά στα δικαστήρια της Ευελπίδων το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2013. Τον έκτο από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνόδευαν άνδρες των ΕΚΑΜ, με κουκούλες full face και όπλα στα χέρια. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Μεταγωγή του Χρήστου Παππά στα δικαστήρια της Ευελπίδων το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2013. Τον έκτο από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνόδευαν άνδρες των ΕΚΑΜ, με κουκούλες full face και όπλα στα χέρια. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση

Συνελήφθη χθες από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, διευθυντής της Ορθοπεδικής Χειρουργικής του ΚΑΤ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία..

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Χθες, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Νοσοκομείο ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

ADVERTISING

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Φωτογραφία: eurokinissi

SHARE:

24Media Network